Hoedemaker Training & Advies - Management Support Trainingen
 
Achtergrond Carole Hoedemaker
 
 
Carole Hoedemaker heeft jarenlange ervaring als trainster op gebied van secretariële en communicatieve vaardigheden. Ze kan vanuit eigen ervaring goed overbrengen wat er nodig is om goed managementsupport te bieden.
 
Na haar opleiding tot Directiesecretaresse bij Instituut Schoevers, heeft ze zelf meerdere jaren ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Enkele van haar werkgevers waren Joop van den Ende Theaterproducties, Warner Home Video, NIKE en Houthoff Buruma. Ook was ze een periode Particulier Secretaresse van Alfred Heineken.
 
 
Opdrachtgevers
Na het volgen van een opleiding tot Communicatietrainer bij Randstad Opleidingscentrum in 1998, ging ze aan de slag als zelfstandig trainer en richtte Hoedemaker Training & Advies op. Ze heeft trainingen ontwikkeld en verzorgd voor organisaties als Randstad, Boertiengroep, Secretary Plus, Schoevers, SPARQ, Waterman, ISBW en Tele’Train.
 
Stijl en presentatie
Carole heeft een vlotte stijl en presentatie. Ze brengt de inhoud van haar trainingen duidelijk, fris en met humor over. Ze vindt het erg belangrijk dat de deelnemer het geleerde de volgende dag kan toepassen op haar of zijn werk. Veel aandacht wordt besteed aan dienstverlening en persoonlijke effectiviteit. .
 
Naast haar werk als trainster, heeft Carole een passie voor muziek en theater. Ze heeft in verschillende theaterproducties en musicals gespeeld, acteert regelmatig in  commercials en zingt in haar eigen band: Ginger.  
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint